autor:

» » Aperitive

Minuturi

Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Ingrediente
100g malai, 100g brinza telemea, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se pregateste o mamaliguta din malai,sare si apa(1 parte malai,2 parti apa).
Se da brinza telemea pe razatoarea mare.
Se seveste imediat
Daca ti-a placut reteta noastra "Minuturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Minuturi

Minuturi

Se pregateste o mamaliguta din malai,sare si apa(1 parte malai,2 parti apa). Se da brinza telemea

6 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Minuturi(1)

Minuturi(1)

Se pune intr-un vas apa la fiert.Cind clocoteste se aduga 1lingura de otet de vin si ouale. SDe

1 vot    2 comentarii
1h
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 100g malai
  • 100g brinza telemea
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de andreea loreley
pizza

pizza

se unge blatul cu ketchup,apoi intr-un bpl se amesteca 1 lingura de ketchup cu oul si se pun acolo

5 voturi    5 comentarii
1h
Paste si pizza
SALATA CU PUI SI BRANZA

SALATA CU PUI SI BRANZA

Salata verde se spala bine sub jet de apa rece, se rupe in fasii mai mari si se pune in bol sub forma

1 vot    3 comentarii
20 min
Salate cu carne
Tiramisu

Tiramisu

Se bat spuma galbenusurile cu zaharul, frisca, albusul si mascarpone - se bat spuma fiecare separat.

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Prajituri
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Bulz ciobanesc