Blatul: se face ca si la reteta de "chec simplu", numai ca se pune in tava patrata sau dreptunghiulara [de preferinta]. Se lasa la racit, intre timp se pregateste siropul care se pune la clocotit 5 min pana se topeste zaharul. Se lasa sa se raceasca putin, dupa care se moaie blatul.
Crema: se amesteca toate ingredientele pana devine o pasta moale, buna de intins peste blatul deja bine insiropat. Iar dupa se prepara budinca cu suc, care se lasa un pic sa se raceasca [nu mult, pt ca se intareste], apoi se intinde peste crema deja intinsa.
Iar la urma facem cu frisca deasupra niste inelase pline [pt fiecare portie cate una] in care se aseaza cireasa sau ceea ce preferati sa puneti.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii