Ingrediente
- 5 ouă, - 200g branza/caşcaval, - 4 roşii, - 2 ardei graşi, - 1 ceapă, - pătrunjel şi mărar, - sare, piper şi ulei.
Dificultate: Medie | Timp: 35 min
36 voturi
Mod de preparare
2. Roşiile şi ardeii se tau cubuleţe, apoi adăugaţi-le peste ceapă. Se lasă la foc, 5 minute. Ouăle se bat împreună cu brânza într-un castron.
3. Se adaugă pătrunjelul şi mărarul tocate mărunt, se pune sare şi piper. Apoi toarnă compoziţia peste legumele călite din tigaie.
4. Se lasă aprox., 3 minute pe foc.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 22 august 2009
Arata grozav de bine. Apetisanta
Alesia , 18 iunie 2009
Chiar arata minunat.
flori de piatra (Chef de cuisine) , 05 iunie 2009
Si eu cred la fel.Oricum, e buna rau cu marar.
Niko Stan (Chef de cuisine) , 05 iunie 2009
E un fel de omleta taraneasca... zic eu ...suna foarte bine..presupun ca are o aroma deosebita din cauza mararului.