1. Ceapa se curăţă şi se taie julien. Apoi se căleşte în ulei.
2. Roşiile şi ardeii se tau cubuleţe, apoi adăugaţi-le peste ceapă. Se lasă la foc, 5 minute. Ouăle se bat împreună cu brânza într-un castron.
3. Se adaugă pătrunjelul şi mărarul tocate mărunt, se pune sare şi piper. Apoi toarnă compoziţia peste legumele călite din tigaie.
4. Se lasă aprox., 3 minute pe foc.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii