autor:

Zotu

» » Prajituri

MITA MOSULUI

Autor: Zotu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Zotu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 august 2008

Ingrediente
200 g untura, 170 g zahar, 1 ou, 3 galbenusuri, 1 varf de cutit de sare, zahar vanilat, coaja de lamaie, faina cat cuprinde.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Untura se freaca bine cu zaharul, galbenusurile, sarea si restul de ingrediente. Din aluat se fac batoane, le ungi cu oul batut bine amestecat cu zahar vanilat. Se dau la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "MITA MOSULUI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu visine

Prajitura cu visine

Se scot samburii visinilor cu un aparat de scos samburi(daca aveti, daca nu cum va pricepeti) Forma

9 voturi    13 comentarii
1h 5 min
Prajituri
Pancakes

Pancakes

Am batut ouale intregi cu mixerul, am adaugat zaharul si sarea; La ouale batute am adaugat margarina

2 voturi    6 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 200 g untura
  • 170 g zahar
  • 1 ou
  • 3 galbenusuri
  • 1 varf de cutit de sare
  • zahar vanilat
  • coaja de lamaie
  • faina cat cuprinde.

Raporteaza reteta

Retete
de Zotu
Fursecuri

Fursecuri

Din toate ingredientele se face o coca potrivit de moale. Se intinde o foaie de 1 cm grosime si se

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Cozonac

Cozonac

Separa ouale, albus de galbenus. Galbenusul se amesteca cu o cescuta de lapte cald, se adauga zaharul,

14 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura magica Prajitura magica

Este intr-adevar o prajitura "magica" datorita faptului ca se face foarte repede, se topeste in gura, si asa cum observati,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Swiss Roll Sau Rulada Cu Gem