Se pun la fiert legumele in apa cu sare. Se zdrobesc cateii de usturoi si se adauga la final si se stinge focul. Se pune putin ulei la incins si se adauga faina, iar peste se adauga supa si se amesteca pana cand fierbe.
Se pune apoi o lingurita de bicarbonat de amoniu si se amesteca bine pana se dizolva. Dupa 2 minute se stinge focul pentru ca altfel sosul se subtiaza. Se pune sosul peste legume si se serveste.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii