Se spala bine ghebele in apa rece si se pun la fiert intr-o oala cu apa ,sare si un pic otet.Se fierb cca 30 minute.Se iau de pe foc,se scurg de apa si se clatesc.Ne ocupam de restul legumelor ,pe care le spalam,le curatam si le taiem pt a le cali in ulei.Adaugam legumele in tigaia cu ulei si le calim pana devine ceapa transparenta.Adaugam sare ,ghebele scurse si un pahar cu apa .Mai lasam la fiert pana se evapora apa .Se servesc ca o granitura la peste,carne sau orez.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii