autor:

Anastasia

» » Cocktailuri si lichioruri

Mocca cu spuma de rom

Autor: Anastasia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anastasia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 februarie 2010

Ingrediente
1/2 banana curatata de coaja, 1 lingurita de cafea macinata, 30 gr. zahar (40 daca va place mai dulce), 200 ml lapte, 80 gr. inghetata, 30 ml. rom sau coniac, 6~8 cuburi de gheata

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

6 voturi

Mod de preparare

Se marunteste in blender banana si se adauga cuburile de gheata, inghetata, 1/3 pahar lapte rece, cafeaua, 20 gr. zahar ( 2 linguri rase)

Intr-o cratita se fierb 10 gr de zahar cu laptele ramas si cu romul, sa dea un clocot, luam de pe foc si mixam pana obtinem o spuma din lapte, turnam in pahare mocca si adaugam peste ea cu o lingura spuma de rom.

Pofta mare!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mocca cu spuma de rom" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Cocktailuri si lichioruri
Lichior de oua

Lichior de oua

Galbenusurile se freaca bine cu zaharul,se adauga zaharul vanilat, laptele fiert si racit si se amesteca

19 voturi    10 comentarii
20 min
Cocktailuri si lichioruri
Cocktail verde

Cocktail verde

Se curăţă kiwi de coajă şi îl tai cubuleţe. Amesteci în blender kiwi , siropul

1 vot    0 comentarii
30 min
Cocktailuri si lichioruri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 iulie 2010

    Cred ca este o bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

    Ce deliciu ne oferi!

  • Fara foto

    Estera Flori (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

    delicioasa am sa incerc si eu.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

      Un deliciu!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 martie 2010

      Intodeauna mi-a placut acest gen de desert.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010

      Buna...intr-adevar...Felicitari!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 24 februarie 2010

      Savuroasa .......si buna

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1/2 banana curatata de coaja
  • 1 lingurita de cafea macinata
  • 30 gr. zahar (40 daca va place mai dulce)
  • 200 ml lapte
  • 80 gr. inghetata
  • 30 ml. rom sau coniac
  • 6~8 cuburi de gheata

Raporteaza reteta

Retete
de Anastasia
Tort   Lapte de pasare

Tort Lapte de pasare

Diametrul tortului de 22 cm. Blatul: mixam ouale cu zaharul, adaugam faina cu praful de copt

17 voturi    19 comentarii
12h
Torturi
Pilaf cu muschi de porc la cuptor

Pilaf cu muschi de porc la cuptor

Se taie marunt carnea de porc si se pune intr-un vas cu volum aproxemativ de 2 litri se toarna 4~5

8 voturi    1 comentariu
30h
Mancaruri cu carne
Lapte condensat

Lapte condensat

Pentru lapte condensat laptele trebuie sa fie neaparat proaspat, ca sa nu sa se brinzeasca in procesul

2 voturi    1 comentariu
3h
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Cocktailuri si lichioruri

Cum se prepară vișinata  cu migdale Cum se prepară vișinata cu migdale

Se spala visinile,se curata,se rup coditele si apoi le punem intr-o damigeana de 6 litri.Adaugam 1 kg de zahar si le lasam 7 zile sa

21 voturi    8 comentarii
45 min
Cocktailuri si lichioruri
Cum se prepară vișinata Cum se prepară vișinata

Visinele coapte,sanatoase se spala,se curata de frunzulite si codite si se lasa la zvantat.Cand sunt zvantate bine se toarna cu mare

32 voturi    16 comentarii
1h
Cocktailuri si lichioruri
Cocteil Daiquiri