Se topeste ciocolata. Ajutati untul taiat in bucati putin cate putin pana obtineti o crema consistenta. Faina si zaharul se pun intr-un vas. Adaugati oualele intregi si mestecati pana se obtine o crema homogena. Varsati amestecul de ciocolata-unt la aceasta preparatie. Se amesteca bine toate ingredientele. Ungeti formele sau forma preferata (de preferat formele mici, incat mijlocul prajiturii ramane usor lichid).
Coacerea se face la 200°C-10 minute,pentru formele mici, iar 15 minute pentru cele mari.
Se serveste cald cu o crema englezeasca sau rece invalit intr-un ganache de ciocolata. Este o prajitura potrivita in toatele momentele gourmande.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii