autor:

oana

» » Prajituri

Mokka

Autor: oana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2008

Ingrediente
4 oua, 150 g zahar pudra, 125 ml ulei, 125 ml. apa minerala, 3 esente de rom, 150 g faina, 1/2 plic de praf de copt, 2 lg. cacao, 1 lgt. cafea macinata sau instant, 200 g alune de padure macinate si prajite, 2 plicuri cu glazura de ciocolata dr. oetker, boabe de cafea pt. decor.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Ouale si zaharul se freaca spuma. Se adauga uleiul, apa minerala si romul. Treptat se adauga faina amestecata cu praful de copt, cacaoa, cafeaua si alunele. Se bate cu mixerul pana se obtine o compozitie care se toarna in tava pe care am pus hartie de copt. Se da la cuptor iar dupa coacere se aseaza pe o planseta presarata cu zahar , se desprinde hartia si se lasa sa se raceasca. Dupa ce sa racit, peste ea se toarna glazura preparata si se orneaza cu baoabele de cafea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mokka" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea

Amestecam zaharul cu galbenusurile, adaugam untul,smantana si restul ingredientelor. Se obtine o

38 voturi    27 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura mea de Halloween

Prajitura mea de Halloween

Incepem asa: pentru un blat folosim: 4 galbenusuri amestecate cu 4 linguri de zahar si 6 linguri

1 vot    1 comentariu
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 oua
  • 150 g zahar pudra
  • 125 ml ulei
  • 125 ml. apa minerala
  • 3 esente de rom
  • 150 g faina
  • 1/2 plic de praf de copt
  • 2 lg. cacao
  • 1 lgt. cafea macinata sau instant
  • 200 g alune de padure macinate si prajite
  • 2 plicuri cu glazura de ciocolata dr. oetker
  • boabe de cafea pt. decor.

Raporteaza reteta

Retete
de oana
Tort diplomat

Tort diplomat

Ouale, zaharul si laptele se amesteca pana devin ca o smantana si se dau la rece. Zeama de la compotul

35 voturi    9 comentarii
1h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Amandine