Mokka

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 150 g zahar pudra
  • 125 ml ulei
  • 125 ml. apa minerala
  • 3 esente de rom
  • 150 g faina
  • 1/2 plic de praf de copt
  • 2 lg. cacao
  • 1 lgt. cafea macinata sau instant
  • 200 g alune de padure macinate si prajite
  • 2 plicuri cu glazura de ciocolata dr. oetker
  • boabe de cafea pt. decor.

Mod de preparare

Ouale si zaharul se freaca spuma. Se adauga uleiul, apa minerala si romul. Treptat se adauga faina amestecata cu praful de copt, cacaoa, cafeaua si alunele. Se bate cu mixerul pana se obtine o compozitie care se toarna in tava pe care am pus hartie de copt. Se da la cuptor iar dupa coacere se aseaza pe o planseta presarata cu zahar , se desprinde hartia si se lasa sa se raceasca. Dupa ce sa racit, peste ea se toarna glazura preparata si se orneaza cu baoabele de cafea.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise