autor:

Anonim

» » Aperitive

morun cu ciuperci si rosii

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
morun, ciuperci, rosii, lamaie, usturoi, ceapa, unt, ulei de masline, bulion, vin alb ,sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se inabusa ceapa si usturoiul in 40 g de unt amestecat cu uleiul de masline. Se adauga apoi ciupercile , sucul de la restul de lamaie, rosile taiate cubulete si buluionul. Se asezoneaza, apoi se adauga vin alb.
Se lasa sa clocoteasca timp de 15 min. Se adauga morunul si sosul de mai sus , se lasa 3-5 min, apoi se scoate. Se leaga sosul cu untul ramas.
Daca ti-a placut reteta noastra "morun cu ciuperci si rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

1.Spălăm ficăţeii, îi curăţăm şi îi punem la fiert cca 30 minute.Se lasă la răcit, dupa

6 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ballotins de saint-jacques

Ballotins de saint-jacques

Intr-o tigaie topim untul si punem la prajit bucatile de saint-jacques, lasand la foc mediu cate

4 voturi    5 comentarii
10 min
Aperitive cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Drob