Se inabusa ceapa si usturoiul in 40 g de unt amestecat cu uleiul de masline. Se adauga apoi ciupercile , sucul de la restul de lamaie, rosile taiate cubulete si buluionul. Se asezoneaza, apoi se adauga vin alb.
Se lasa sa clocoteasca timp de 15 min. Se adauga morunul si sosul de mai sus , se lasa 3-5 min, apoi se scoate. Se leaga sosul cu untul ramas.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii