Musaca de legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Musaca de legume

Ingrediente

  • - 2 vinete mari
  • - o ceapa medie
  • - 2 ardei grasi potriviti
  • - 1-2 dovlecei medii
  • - un morcov
  • - un catel de usturoi
  • - o mandarina
  • - ulei de masline si un strop de apa
  • sare, piper, curry, oregano, scortisoara dupa gust

Mod de preparare

Toate legumele, dupa ce le-am spalat, le-am taiat in rondele, se asaza in straturi: vinete, rosii, dovlecei, ceapa, ardei, morcovii si la final mandarina. Desi, este alegerea voastra cum aranjati legumele in tava. La ultimul strat se revine cu un strat de rosii, usturoiul maruntit si o ploaie de arome, alaturi de uleiul de masline. Depinde de cuptor, eu il am electric asa ca am lasat musacaua aproape 1 ora la 180 grade C.

Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor