Se topeşte ciocolata cu untul pe aburi până se înmoaie. Grijă să nu se prindă, să nu se ardă!
Se lasă la răcit şi apoi se adaugă gălbenuşurile şi coaja de portocală sau alte mirodenii(rom etc.).
Albuşurile se bat spumă cu sare, apoi cu 2 linguri de zahăr până se întăresc iar. Se adaugă o treime şi se amestecă prin învăluire, apoi altă treime şi amestecăm, apoi ultima treime.
Frişca se bate, dar nu prea tare şi se amestecă la spumă uşor.
Se pune în cupe şi se dă la frigider.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii