Mousse bio de post

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • doua avocado bio,
  • 2 grapefruit,
  • 2 linguri de cacao

Mod de preparare

1. Taie bucatele fructele de avocado si adauga-le in blender.

2. Presara deasupra cele 2 linguri de cacao.

3. Separat, stoarce sucul din cele doua grapefruit-uri si adauga-l in blender.

4. Amestecul rezultat va fi o crema impresionant de eleganta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac evantai

Cozonac evantai

Intr-un bol se dizolva drojdia cu zaharul si putin lapte caldut.

Cozonac evantai
Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii

Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii

Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii
Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Mancarica de cartofi cu coasta afumata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor