Mousse de ciocolata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Mousse de ciocolata

Ingrediente

  • 150g zahar
  • 200g ciocolata amara
  • 300g frisca lichida
  • 3 oua intregi

Mod de preparare

Ouale intregi se bat bine cu zaharul pana devin o crema spumoasa; ciocolata se topeste pe baie de aburi, dupa care se lasa la racit; frisca se bate bine pana devine mai tare.

Peste crema de oua se adauga ciociolata topita si racita amestecand cu grija, iar la sfarsit se incorporeaza frisca batuta amestecand de sus in jos, cu o paleta, pana se incorporeaza bine.

Cu acesta crema se pot umple torturi, se poate servi in cupe de sticla, decorand dupa pofta si placerea oricui.

Cu ajutorul unui pos se pot face ornamente pt prajituri, torturi.

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pizza bread

Pizza bread

Pizza bread
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Ciorbă de crap
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor