autor:

Eileen

» » , Dulciuri diverse, Retete de Craciun

Mousse de ciocolata si prune

Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 august 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 august 2011

Ingrediente
400 ml prune in compot, O lingura brandy (optional), 50g ciocolata neagra, Coaja de la jumatate de portocala, 400ml iaurt grecesc, 100g fistic

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Topiti ciocolata la bain marie, adaugati coaja de portocala si lasati sa se raceasca un pic.
Dati la blender prunele fara samburi si coaja si adaugati putina zeama de compot si brandy cat sa fie nu foarte groasa crema.
Impartiti iaurtul in doua boluri si unul dintre ele amestecati-l cu ciocolata. Puneti toate in 4 pahare, astfel:
La inceput un strat de piure de prune, apoi unul de iaurt, unul de ciocolata. Terminati cu prune si putin iaurt. Presarati deasupra fistic tocat grosier. Dati la frigider pentru cel putin o ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse de ciocolata si prune" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Placinta cu foi subtiri si mere sau varza

Placinta cu foi subtiri si mere sau varza

Apa calduta se amesteca cu uleiul si otetul. Se adauga faina amestecata cu praful de copt . Rezulta

45 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Prajitura Luna

Prajitura Luna

Se preincalzeste cuptorul. Se separa ouale. Se bat cu mixerul albusurile cu un praf de sare pana

1 vot    0 comentarii
55 min
Dulciuri diverse
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2012

    DELICIOS

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 23 august 2011

    Foarte apetisant!*****

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

3 voturi

Ingrediente

  • 400 ml prune in compot
  • O lingura brandy (optional)
  • 50g ciocolata neagra
  • Coaja de la jumatate de portocala
  • 400ml iaurt grecesc
  • 100g fistic

Raporteaza reteta

Retete
de Eileen
Cookies cu ciocolata

Cookies cu ciocolata

Se incinge cuptorul la 170 grade. Frecam bine untul cu tot zaharul pana acesta se topeste si nu se

1 vot    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Varza a la Cluj cu afumatura

Varza a la Cluj cu afumatura

Varza se taie fideluta, se pune sare si se lasa o jumatate de ora. Se scurge de zeama si se pune

35 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de salata cu costita

Ciorba de salata cu costita

Se fierb ceapa, telina, morcovii, pastarnacul intr-o oala cu 4 litri de apa cu putina sare. Dupa

3 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Cely Snijec (Chef de cuisine)

DELICIOS

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Piersicute
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania