autor:

oana

» » Dulciuri diverse

mousse de ciocolata

Autor: oana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 mai 2008

Ingrediente
3 galbenuse, sare, 2/3 cana lapte, 3 ciocolate maruntite, 1 lgt rom, 1 1/2 cana frisca pentru ornare.

Dificultate: Ridicata Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Galbenusele se bat bine cu praful de sare.Treptat se adauga laptele fierbinte in galbenuse. Se pun pe foc mic amestecand continuu 1 min. Se da deoparte, se adauga ciocolata si romul. Se da la rece 45 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "mousse de ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Mousse de ciocolata

Mousse de ciocolata

Se topeste ciocolata la bain-marie dupa care se adauga untul treptat si se lasa sa se raceasca. Se

6 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Spume si creme dulci
Tort cu mousse de ciocolata alba si lămâie

Tort cu mousse de ciocolata alba si lămâie

Se prepara blatul din ingredientele date si se coace in tava rotunda sau dreptunghiulara . Se

20 voturi    14 comentarii
5h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de oana
Tort diplomat

Tort diplomat

Ouale, zaharul si laptele se amesteca pana devin ca o smantana si se dau la rece. Zeama de la compotul

35 voturi    9 comentarii
1h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Biscuiti cu ness