Unge cu 1 lingurita ulei de masline 3 vase a cate 100 ml si aseaza la baza acestora cate o foaie de copt rotunda.
Taie sparanghelul in bucatele si pune-l intr-un blender. Adauga in blender 100 gr mazare si paseaza legumele pana se obtine un piure fin.Dizolva gelatina in vinul alb, las-o sa stea 10 minute apoi incalzeste-o usor pe foc mic pana cand se dizolva, dar ai grija sa nu fiarba.Adauga gelatina la piureul de legume si amesteca.
Intr-un vas, amesteca smantana cu ½ lingurita tarhon maruntit, ½ lingurita sare de mare cu ierburi aromate, sare si piper dupa gust. Pune smantana in blender si amestec-o cu piureul de legume pana la omogenizare.Imparte amestecul obtinut in cele 3 forme pregatite si da-le la rece 2-3 ore pana cand amestecul s-a intarit.
Intre timp, amesteca 50 gr mazare ramasa cu 1 lingurita ulei de masline.
Pentru servire, rastoarna mousse-urile din forme pe cate o farfurie.Presara fiecare mousse cu mazare si tarhon maruntit apoi stropeste-le cu 1 lingurita ulei de masline si otet balsamic.
http://lauradfood2.blogspot.com/

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii