Se amesteca faina cu sarea si cu praful de copt. Se adauga praful de chili si condimentele uscate. Am avut la indemana ierburile uscate insa foarte bine se pot adauga toate acestea proaspete, ar fi chiar mai indicat.
Separat bateti ouale si amestecati apoi cu iaurtul pana se incorporeaza bine. Se toarna peste ingredientele uscate si se mai amesteca putin. Acum un aspect important de mentionat este faptul ca eu am pus aluatul in forme dupa care am presarat deasupra mozzarella taiata cubulete, insa va sugerez sa puneti mozzarella mai degraba in compozitie si pe urma asezati aluatul in forme pentru ca altfel veti pati ca mine, respectiv branza se va topi si nu mai ramane mare lucru din ea, in plus nici gustul nu se simte atat de bine...
Dupa ce aluatul se omogenizeaza, asezati in forme cate 3 linguri (de inghetata) si presarati apoi cu seminte de susan si seminte de dovleac. Puteti opta si cu semintele la fel ca si cu mozzarella sa le adaugati direct in aluat.
Introduceti in cuptorul incalzit la 190 de grade pentru 20 de minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii