autor:

ana catalina focsa

» » Aperitive

Mozzarelline pané

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 10 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 10 aprilie 2010

Ingrediente
200 gr mozzarelline, rosii cherry, 1 ou, 20 gr faina, 40 gr pesmet, sare,, ulei pt prajit

Dificultate: Medie Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se lasa la scurs mozzarella si se usuca cu un servetel de bucatarie absorbant.Se bate oul cu un praf de sare si un pic de piper negru macinat.Intr-o farfurie se aseaza faian alba,in alta farfurie adaugam pesmetul.Se da fiecare bucatica de branza prin faina,oul batut si pesmet.Cand terminam cu toata branza,asezam pe o farfurie si incingem uleiul in care le vom praji.Prajum branza panè in ulei bine incins,intorcand cu grija pe ambele parti.Uleiul trebuie sa fie bine incalzit,dar sa nu iasa fum.Se lasa cca un minut la prajit,pt ca daca se lasa mai mult incepe sa se topeasca branza si se desfac.Se scot pe o farfurie cu un servetel absorbant.Se orneaza cu rosii cherry si masline.Se servesc atat reci cat fierbinti.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mozzarelline pané" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rulouri de clatite umplute cu cascaval si bacon

Rulouri de clatite umplute cu cascaval si bacon

Conectam aparatul Panini Maker Breville la o sursa de curent. Intr-un castron, amestecam ouale,

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Rulada de mamaliga umpluta cu branza

Rulada de mamaliga umpluta cu branza

Intr-un ceaun, se face mamaliga din faina de malai dupa reteta traditionala, apoi se intinde cit

1 vot    1 comentariu
40 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • husni

    husni (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2010

    Imi place.Eu fac ,doar cascaval pane.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

    In fiecare dimineata la Milano aveam la micul dejun mozzarelline; sunt delicioase. Trebuie sa fie tare gustoase pane. Mersi de reteta.

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

    felicitari pt.reteta!o idee buna

    • Fara foto

      CRISTINA (Maestru bucatar) , 12 aprilie 2010

      N-am mancat niciodata asa ceva,dar arata bine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 200 gr mozzarelline
  • rosii cherry
  • 1 ou
  • 20 gr faina
  • 40 gr pesmet
  • sare,
  • ulei pt prajit

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

99 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

4 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

husni (Chef de cuisine)

Imi place.Eu fac ,doar cascaval pane.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinte sarate cu branza Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel, se adauga o linguriță de zahăr și puțină apă caldă, cât să se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu sunca si branza topita Foietaj cu sunca si branza topita

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori cat degetul mare ( mai putine). Se

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Placinta cu spanac, in aluat de foietaj