Se lasa la scurs mozzarella si se usuca cu un servetel de bucatarie absorbant.Se bate oul cu un praf de sare si un pic de piper negru macinat.Intr-o farfurie se aseaza faian alba,in alta farfurie adaugam pesmetul.Se da fiecare bucatica de branza prin faina,oul batut si pesmet.Cand terminam cu toata branza,asezam pe o farfurie si incingem uleiul in care le vom praji.Prajum branza panè in ulei bine incins,intorcand cu grija pe ambele parti.Uleiul trebuie sa fie bine incalzit,dar sa nu iasa fum.Se lasa cca un minut la prajit,pt ca daca se lasa mai mult incepe sa se topeasca branza si se desfac.Se scot pe o farfurie cu un servetel absorbant.Se orneaza cu rosii cherry si masline.Se servesc atat reci cat fierbinti.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii