Incorporam ingredientele in ordinea prezentata in masina de facut paine la programul de framantare si dospire.
Dupa ce masina a terminat programul, scot aluatul pe planseta, mai framant 5 minute ,apoi impart in 40 de bile. Modelez mucenicii pe care-i asez in tava unsa,ung cu ulei si las sa creasca 20 de minute. (ca in imagine)Dau la cuptorul incins in prealabil, pentru 25 de minute(sa se rumeneasca usor)
Dupa ce scot tava din cuptor,las 2-3 minute apoi trec fiecare mucenic prin sirop.Imediat ung mucenicii cu miere de albine si-i trec prin nuca macinata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii