La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert.
Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust, ,zahar vanilat, esente dupa gustul fiecaruia, dupa care se adauga mucenicii cu mare atentie sa nu se rupa sau sa se lipeasca intre ei sau chiar de fundul oalei.
Se mai fierb la foc mic aprox 10 - 15 minute dupa care se lasa sa se odihneasca putin cu capacul deasupra. Apoi,adaugati scortisoara si nuca dupa gust.
Noua ne plac cu zeama mai multa, scortisoara si nuca din abundenta.
Va doresc pofta buna!!!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii