Am amestecat totul rapid cu mixerul, apoi am turnat in noile mele forme spalate bine in prealabil si unse cu ulei.Dupa cum se vede, am umplut formele trei sferturi, pt ca aluatul va creste destul de mult.Am pus formele cu aluatul de briose intr-o tava, ca sa stea drepte si sa le pot manevra mai usor si le-am bagat in cuptorul incins. Dupa aprox. 15 min. au fost gata, iar dupa ce s-au racit putin le-am rasturnat, ca sa se vada florile de pe fundul formelor...find din silicon, petalele florilor de briose au iesit perfecte!
Enjoy!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii