autor:

kok miori

» » Aperitive

Muffin sarat cu porumb

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 20 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 20 iulie 2010

Ingrediente
Cantitati pentru 12 muffins:, , 2 pahare de faina pentru prajituri, , 1pahar faina de porumb, , 1/2 pahar de brinza rasa -cascaval sau galbena, , 21/2 pahar de boabe de porumb putin tocate, , 1 pahar de lapte putin caldut, , 2 oua, , 100 gr de unt topit, , sare,, , putin piper chile macinat

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

3 voturi

Mod de preparare

Intr-un bol se amesteca fainurile cu cascavalul si porumbul.

In alt bol amestecam ouale cu lapte si unt topit. La compozitia de oua seadauga treptat din compozitia fainii pina optinem un aluat omogen fara cocoloase,adaugam putina sare, piper si piper de chile macinat.

In tavite de muffin unse cu putin unt se toarna din compozitie pina la trei sferturi din capacitate ca sa aiba unde sa creasca. Se coc la 190 de grade-cuptorul incalzit dinainte - aproape 12 minute sau pina se rumenesc usor.

Sint bune de mincat in aceeasi zi, daca le pastrati pentru a doua zi trebuie incalzite.

Sint minunate pentru gustarea de dimineata pentru sfarsit de saptamina sau la un picnic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muffin sarat cu porumb" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Dovlecei gratinati

Dovlecei gratinati

Spalam dovlecelul, il taiem rondele potrivit de groase si presaram sare. Feliile de salam le taiem

9 voturi    10 comentarii
1h
Aperitive
Dovlecei pane cu sos de rosii

Dovlecei pane cu sos de rosii

Spalam dovlecelul, il curatam de coaja, il taiem in felii mai groase si il lasam sa se scurga de

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    Un aperitiv deosebit!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 22 iulie 2010

    Cred ca sunt o bunatate calde.

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

3 voturi

Ingrediente

  • Cantitati pentru 12 muffins:
  • 2 pahare de faina pentru prajituri
  • 1pahar faina de porumb
  • 1/2 pahar de brinza rasa -cascaval sau galbena
  • 21/2 pahar de boabe de porumb putin tocate
  • 1 pahar de lapte putin caldut
  • 2 oua
  • 100 gr de unt topit
  • sare,
  • putin piper chile macinat

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

10 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Un aperitiv deosebit!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Melcisori de pizza cu foietaj