1. Se incalzeste cuptorul la 180 grade C ( 350 grade F, pt fetele din state)
2. Intr-un bol se pun toate ingredientele uscate si se amesteca.
3. Se adauga uleiul,apa,otetul, si esentele
4. Se umplu formele cu amestecul si se coc 10-15 min sau pina cind scobitoarea iese curata.
5. Se racesc complet( asta in cazul in care se pune glazura in continuare)
6. Intre timp, se bate frisca cu zaharul la viteza maxima pina se face tare si s eadauga vanilia.
7. Se pune glazura peste muffins si se baga la frigider sau se servesc.
Pt cine intereseaza caloriile, o muffina are cam 96 de calorii si doar 5 mg de colesterol (care reprezinta doar 1%).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii