Amestecam faina,praful de copt,fulgii de cocos,ciocolata rasa mai mare sau picaturi de ciocolata;
Separat oul se amesteca cu zaharul pana devin o crema ,usor se adauga untul topit dar racit,iar putin cate putin se incorporeaza laptele;
Amestecul de faina se adauga in compozitia de mai sus,se amesteca de sus in jos rapid, se ung formele de muffins ,se umplu 3/4 cu compozitie si le introducem in cuptorul cald 180°C timp de 20-25 minute;
Se scot,se racoresc putin se ung cu o pensula inmuiata in miere si se presara cu fulgi de cocos;
Pt micul dejun sunt ideali,moi si pufosi;

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii