Astfel ca incingeti cuptorul si asezati frumusel hartiutele de muffins in tavitele speciale.
Apoi ametseacti intr-un bol, faina cernuta de vreo doua ori, zaharul, cacaua si praful de copt si amestecati-le bine. Apoi intr-un vas curat terciuiti bananele curatate de coaja. Peste ele puneti ouale bine zbatute, uleiul si laptele. Amestecati pentru omogenizare si apoi turnati peste amestecul de solide. Incorporati totul si veti obtine o compozitie pastoasa. Cu ajutorul unei lingure puneti din acest amestec in hartiutele speciale. Nu le umpleti pana sus, ci doar cam 3/4 din ele. Din compozitie va vor iesi cam 14-16 muffins-uri. Dati la cuptor pentru maxim 25-30 minute. Apoi le scoateti si le lasati la racit pe un gratar metalic.
Pentru buttercream.......frecati bine untul la temperatura camerei cu zaharul pudra pana se topeste tot si se obtine o minune de crema. Mmmmm...
Ornati si voi muffins-urile cu buttercream, sau manjiti-le pe deasupra cu o lingura...nu conteaza.
Rezultatul e spectaculos de bun.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii