Muffins cu ciocolata

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Muffins cu ciocolata

Ingrediente

  • 260g faina
  • 1/2 plic de praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • 150g zahar
  • 2 uoa intregi
  • 250 ml lapte
  • 80 g ciocolata amara razuita
  • 80 ml ulei de floarea soarelui
  • unt pt uns formele

Mod de preparare

Incalzim cuptorul 180°C.
Amestecati 250g faina cu cacao,praful de copt si zaharul.
Intr-un castronel amestecati ouale intregi cu laptele si uleiul de floarea soarelui, adaugati amestecul de faina si restul ingredientelor, cernand totul si amestecand totodata, pt a nu forma cocoloase. Adaugam ciocolata rasa, amestecand cu o lingura de lemn.
Compozitia obtinuta o turnam in forme de muffins unse cu unt si tapetate cu faina (vor iesii 10-12 bucati), le asezam intr-o tava si introducem in cuptorul cald timp de 30 minute. Lasam muffins in tava pana la racire, pudram cu zahar si servim.
Sunt ideale pt o pauza dulce, sau dimineata alaturi de un capucino!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise