Incalzim cuptorul 180°C.
Amestecati 250g faina cu cacao,praful de copt si zaharul.
Intr-un castronel amestecati ouale intregi cu laptele si uleiul de floarea soarelui, adaugati amestecul de faina si restul ingredientelor, cernand totul si amestecand totodata, pt a nu forma cocoloase. Adaugam ciocolata rasa, amestecand cu o lingura de lemn.
Compozitia obtinuta o turnam in forme de muffins unse cu unt si tapetate cu faina (vor iesii 10-12 bucati), le asezam intr-o tava si introducem in cuptorul cald timp de 30 minute. Lasam muffins in tava pana la racire, pudram cu zahar si servim.
Sunt ideale pt o pauza dulce, sau dimineata alaturi de un capucino!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii