Intr-un bol amestecam ingredientele uscate:faina,praful de copt,zaharul si sarea;
Intr-un alt bol amestecam ingredientele lichide:Untul topit pe care-l batem bine cu mixerul,adaugam oul intreg iar la sfarsit laptele;
Amestecam amestecul lichid cu ingredientele uscate ,adaugam ciocolata granulata,amestecam usor;
Varsam amestecul in forme de muffins putin mai mult de jumatate,adaugam o lingurita de gem,adaugam deasupra o alta lingurita de compozitie si le introducem in cuptorul cald 180°C timp de 20-25 minute depinde de cuptor;
Le pudram cu zahar si le servim!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii