Cuptorul de incinge la 180°C
Ciresele/visinele se scurg si se pun pe un servet de bucatarie la zvintat.
Ouale,zaharul,zaharul vaniliat, coaja de lamiie silaptele se mixeaza bine, pina compozitia devine spumoasa si culoarease albeste.
Se toarna precum la maioneza uleiul,mixind bine in continuare.
Faina se amesteca cu praful de copt si bicarbonatul, se adaoga la compozitia de oua si nu se mai mixeaza ci se amesteca cu o lingura putin in asa fel incit ingredientele doar sa se umezeasca putin.Se adaoga bucatile de ciocolata si la fel se amesteca tot cu o lingura sau o platea inasa fel incit aluatul sa ramine putin aerat.
Visinele se amesteca cu lingura de fulgi de cocos sau faina,in asa fel incit sa-le cuprinda pe toate partile.Jumatate din aluat se pune in formele de muffins,se pun cite 3 bucati de fructe in fiecare forma si peste se adaoga restul de aluat.
Se coc ca 25-30 min.Pina ce deasupra primesc culoarea dorita.
Dupa ce se scot din cuptor se lasa ca 10 minute in tava ,dupa care se scot pe gratarul de bucatarie.Se decoreaza cu zahar pudra,cu cocolata...
Fiiecare cu ce doreste si are.Eu nu am decorat cu nimic,doar inaite de servire am pudrat cu zahar.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii