Muffins cu gem de rosii

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Muffins cu gem de rosii

Ingrediente

  • 200g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 2 oua
  • 200g zahar
  • 100g margarina
  • 240ml dulceata de rosii
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • Decor
  • Ciocolata neagra/alba
  • Inimioare de la Dr.oetker

Mod de preparare

Punem intr-un vas faina cernuta, adaugam praful de copt si amestecam.

In bolul mixeru-lui punem margarina (la temperature camerei) si zaharul si mixam pana ce acesta se dizolva, dupa care adaugam ouale pe rand. In aceasta pasta adaugam gem-ul de rosii(http://www.gustos.ro/retete-culinare/gem-de-rosii.html) si omogenizam. Pasta se va taia, dar nu e nici o problema  adaugam faina cu praful de copt si amestecam totul cu o paleta, usor de jos in sus si vom optine un aluat omogen si rozaliu.

Punem hartiile de copt in tava si le umplem pe fiecare cam ¾.

Dam tava la cuptor, la 180*, pentru 20-25’.

Cand sa-u racit complet le ornam cu glazura de ciocolata neagra sau alba, sau cu ambele .

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pudra de rosii

Pudra de rosii

Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.

Pudra de rosii
Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...

Placinta frageda cu dovleac si nuca
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Pentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta