Punem intr-un vas faina cernuta, adaugam praful de copt si amestecam.
In bolul mixeru-lui punem margarina (la temperature camerei) si zaharul si mixam pana ce acesta se dizolva, dupa care adaugam ouale pe rand. In aceasta pasta adaugam gem-ul de rosii(http://www.gustos.ro/retete-culinare/gem-de-rosii.html) si omogenizam. Pasta se va taia, dar nu e nici o problema adaugam faina cu praful de copt si amestecam totul cu o paleta, usor de jos in sus si vom optine un aluat omogen si rozaliu.
Punem hartiile de copt in tava si le umplem pe fiecare cam ¾.
Dam tava la cuptor, la 180*, pentru 20-25’.
Cand sa-u racit complet le ornam cu glazura de ciocolata neagra sau alba, sau cu ambele .
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii