Preparare:
1.Se amesteca cu mixerul laptele batut cu zaharul pana se topeste2.Se adauga apoi ouale,praful de copt,bicarbonatul si uleiul.
3.Se adauga apoi faina in ploaie si se amesteca cu lingura pana se incorporeaza.
4.Se adauga 3 lingurite cu dulceata si se marmoreaza usor cu lingura.
5.Se pun in forme si se baga in cuptorul preincalzit,pana se rumenesc usor.
6.Cam asa arata scoase din cuptor.
7.Si produsul final.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii