Faina am amestecat-o cu praful de copt si zaharul iar margarina am topit-o in lapte.Am combinat apoi ingredientele uscate cu cele ude.Am adaugat apoi si oualele batute si aromele.Compozitia rezultata va avea consistenta unei smantani groase.
Ciocolata am maruntit-o cu un cutit sa arate ca niste aschii.
In una din forme am asezat hartiile pentru muffins si le-am umplut cu compozitia de vanilie.Deasupra am pus ciocolata.
In compozitia ramasa am adaugat cacao si putina esenta de rom.La fel ca si cu prima compozitie am asezat-o dar in alta forma.Aveam una de 6 bucati si una de 12.La cele cu cacao am ornat cu diferite bilute de ciocolata si ciocolata neagra.
Am lasat la foc potrivit pana au trecut testul scobitorii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii