1. Preincalziti cuptorul la 180 C. Asezati hartia de copt pentru muffins in tava. Amestecati fainile,migdalele macinate si zaharul intr-un bol mare.
2. Amestecati untul cu oua si lapte. Adaugati la ingredientele uscate impreuna cu kiwi taiat bucatele mici. Omogenizati cu grija pana se leaga intreaga compozitie. Puneti cu ajutorul unei lingurite aluatul in fiecare forma de muffins. Dati la cuptor prntru 25-30 de minute.
3. Raciti-le pentru 20 de minute si pregatiti intre timp siropul. Puneti intr-o cratita sucul de lamaie, coaja si zaharul. Dati la foc mic pana se topeste tot zaharul si lichidul devine putin mai gros.
4. Luati hartia de copt de pe muffins si puneti-le la locul lor in tava. Intepati-le cu o scobitoare si insiropatile apoi cu sucul de lamaie.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii