1. Preincalziti cuptorul la 180 C. Asezati hartia de copt pentru muffins in tava. Amestecati fainile,migdalele macinate si zaharul intr-un bol mare.
2. Amestecati untul cu oua si lapte. Adaugati la ingredientele uscate impreuna cu kiwi taiat bucatele mici. Omogenizati cu grija pana se leaga intreaga compozitie. Puneti cu ajutorul unei lingurite aluatul in fiecare forma de muffins. Dati la cuptor prntru 25-30 de minute.
3. Raciti-le pentru 20 de minute si pregatiti intre timp siropul. Puneti intr-o cratita sucul de lamaie, coaja si zaharul. Dati la foc mic pana se topeste tot zaharul si lichidul devine putin mai gros.
4. Luati hartia de copt de pe muffins si puneti-le la locul lor in tava. Intepati-le cu o scobitoare si insiropatile apoi cu sucul de lamaie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii