Intr-un castronel amestecam ingredientele uscate: faina cu praful de copt,coaja de mandarina si ciocolata;
Intr-un alt castronel amestecam: oul,uleiul,laptele si vanilia,adaugam amestecul de ingrediente uscate,si amestecam ft lejer cu o lingura de lemn minimul necesar pt a amesteca toate ingredientele dupa care turnam compozitia in forme de muffins tapetate cu hartie de muffins speciale;
Umplem formele 3/4 si introducem in cuptorul preancalzit in prealabil 190°C timp de 25-30 minute;
Cand s-au racit se scot din forme se pudreaza cu zahar si pofta buna!
obs:acesti muffins au devenit specialitatea casei atat la micul dejun alaturi de o cafeluta sau ca gustare alaturi de un pahar de lapte cald;
In plus untul l-am inlocuit cu ulei deci pt diete nu avem probleme!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii