Amestecam bine uoale cu zaharul pana ce devin o crema spumoasa,adaugam faina amestecat in prealabil cu praful de copt,adaugam vanilia,coaja de lamaie si untul rece,omogenizam;
Adaugam laptele putin cate putin,omogenizam si turnam compozitia obtinuta in formele tapetate;
Curatati marul de coaja taiati feliute si decorati muffins,pudrati cu scortisoara;
In total vor iesii 9 bucati pe care le introducem in cuptorul preancalzit 170°C timp de 30minute;
Reteta am gasit-o pe blogul Camomollei;
Cand s-au racit se pudreaza cu zahar si se servesc! pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii