autor:

adriana gherman

» » Prajituri

Muffins cu nucă de cocos

Autor: adriana gherman (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 19 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adriana gherman (Chef de cuisine)   
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 19 februarie 2010

Ingrediente
Ingrediente:, - 235 g unt moale, - 200 g zahar, - 2 oua, - un plic zahar vaniliat, - 1/2 lingurita esenta de migdale, - 200 g faina, - 125 ml lapte de cocos, - un plic praf de copt, - un praf de sare, - 100 g fulgi de nuca de cocos, - 230 g crema de branza Philadelphia, - 250 g zahar pudra

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

2 voturi

Mod de preparare

Se preincalzeste cuptorul. Se amesteca 200 g unt cu zaharul tos pana se albeste ( eu le-am amestecat in robotul de bucatarie, aproximativ 5 min. la viteza cea mai mare). Se adauga ouale, pe rand, amestecand bine dupa fiecare. In compozitie se adauga laptele de cocos, se amesteca 2 - 3 secunde. Compozitia de oua se scoate din robotul de bucatarie si se transfera intr-un castron mai mare. Separat se amesteca ingredientele solide: faina, praful de copt, sarea si fulgii de cocos. Se adauga la compozitia de oua, amestecand usor cu o lingura. Cu o lingura se pune aluat in formele de briose captusite cu hartie speciala. Briosele se lasa la cuptor aproximativ 15 - 20 minute, se scot din cuptor, dupa care se lasa sa se raceasca. Crema de branza se bate cu untul ramas, vanilia si extractul de migdale; se adauga treptat zaharul pudra, si se continua amestecarea pana ce devine cremos. Se scot briosele din forme si fiecare se orneaza cu crema. Deasupra am presarat nuca de cocos atat crudă, cât si putin prajita, mai mult pentru efectul obtinut.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cu nucă de cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Briose cu portocala si nuca de cocos

Briose cu portocala si nuca de cocos

Intr-un castron, cernem faina, adaugam praful de copt, zaharul pudra si nuca de cocos. Batem cele

20 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura cu zahar ars si cremino mentolat

Prajitura cu zahar ars si cremino mentolat

Intr-o cratita zaharul se caramelizeaza pana ce capata culoare maro-deschis si dupa ce a aparut

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    COMY.M. (Chef de cuisine) , 21 noiembrie 2013

    ador nuca de cocos. trebuie sa fie minunate aceste muffins

  • Czompa

    Czompa (Chef de cuisine) , 12 iunie 2012

    Delicioase, aratoase....tot ce trebuie. Felicitari! Salvez reteta ca sa o incerc, sunt fan nuca de cocos.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

    Tare dragute, ce bune trebuie sa fie.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • - 235 g unt moale
  • - 200 g zahar
  • - 2 oua
  • - un plic zahar vaniliat
  • - 1/2 lingurita esenta de migdale
  • - 200 g faina
  • - 125 ml lapte de cocos
  • - un plic praf de copt
  • - un praf de sare
  • - 100 g fulgi de nuca de cocos
  • - 230 g crema de branza Philadelphia
  • - 250 g zahar pudra

Raporteaza reteta

Retete
de adriana gherman
Prajitura cu nuci si crema de cafea

Prajitura cu nuci si crema de cafea

Mod de preparare: Blat - Albusurile se bat spuma tare cu zaharul. Cand acestea se tin bine pe

17 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Prajituri
PRAJITURA  "CADET"

PRAJITURA "CADET"

Preparare blat: Se freaca galbenusurile cu zahărul pana ce acestea işi dubleaza volumul. Se

8 voturi    8 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitura " Inghetata falsa "

Prajitura " Inghetata falsa "

Mod de preparare: Pentru blat bateti spuma albusurile cu zaharul . Cand aceasta este intarita se

37 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Prajituri

COMY.M. (Chef de cuisine)

ador nuca de cocos. trebuie sa fie minunate aceste muffins

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Clafoutis cu cirese Clafoutis cu cirese

Pastram ingredientele la temperatura camerei.   Se amesteca faina cu sare, praf de copt, zahar, peste faina se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Amandine Amandine

Separa albusurile de galbenusuri. Bate albusurile spuma, adauga zaharul, apoi galbenusurile unul cate unul, iar la final faina cernuta

35 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Placinta cu Branza