Intr-un vas amestecam faina,zaharul,praful de copt si bicarbonatul;
Intr-un alt vas amestecam ouale intregi,miuxand bine,adaugam untul topit,laptele la temperatura camerei si vanilia;
Unim cele doua compozitii,amestecand pana la incorporare cu o lingura de lemn,pregatim formele de muffins captusite cu hartie speciala si umplem pe jumatate cu compozitia pregatita;
In fiecare forma adaugam o lingurita de nuttela peste care vom adauga o alta lingura de compozitie;
-Mie mi-au iesit 10 muffins pufosi si plini de nutella in mijloc;
-Le introducem in cuptorul cald 190°C timp de 20 minute!
Pofta buna:))

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii