Amestecam ingredioentele lichide: laptele,iaurtul,untul topit,ouale si esenta;
Separat amestecam faina,praful de copt ,picaturile de ciocolata,zaharul si coaja de portocale;
Amestecam cele doua compozitii,si compozitia obtinuta o turnam in forme de muffins unse cu ulei si tapetate cu faina si coacem in cuptorul cald 200°C timp de 20 minute;
Sunt delicioase si pufoase ,cu un parfum deosebit de portocale;

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii