Topim ciocolata cu untul si le dam deoparte;
Ameste3cam faina cu praful de copt ,zaharul si un varf cutit sare;
Separat amestecam ingredientele lichide:laptele,ciocolata si untul topite,cafeaua,si ouale intregi;
Compozitia lichida o amestecam cu cea de faina,iar la sfarsit incorporam ciocolata faramitata;
Turnam compozitia obtinuta in formele de muffins unse si tapetate si introducem in cuptorul cald180°C timp de 15 minute;
Se servesc uc zahar pudra pe deasupra,sunt deosebite la micul dejun;

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii