Topim ciocolata cu untul si le dam deoparte;
Ameste3cam faina cu praful de copt ,zaharul si un varf cutit sare;
Separat amestecam ingredientele lichide:laptele,ciocolata si untul topite,cafeaua,si ouale intregi;
Compozitia lichida o amestecam cu cea de faina,iar la sfarsit incorporam ciocolata faramitata;
Turnam compozitia obtinuta in formele de muffins unse si tapetate si introducem in cuptorul cald180°C timp de 15 minute;
Se servesc uc zahar pudra pe deasupra,sunt deosebite la micul dejun;
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii