Topim ciocolata cu untul si le dam deoparte;
Ameste3cam faina cu praful de copt ,zaharul si un varf cutit sare;
Separat amestecam ingredientele lichide:laptele,ciocolata si untul topite,cafeaua,si ouale intregi;
Compozitia lichida o amestecam cu cea de faina,iar la sfarsit incorporam ciocolata faramitata;
Turnam compozitia obtinuta in formele de muffins unse si tapetate si introducem in cuptorul cald180°C timp de 15 minute;
Se servesc uc zahar pudra pe deasupra,sunt deosebite la micul dejun;
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii