Muffins margaritar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Muffins margaritar

Ingrediente

  • - 350 gr faina
  • - 150 gr zahar
  • - 1.5 lingurita praf de copt
  • - 0.5 lingurita sare
  • - 1 lingurita de zahar vanilat
  • - 1 ou
  • - 200 gr lapte
  • - 100 gr unt/ margarina
  • - Ciocolata rasa

Mod de preparare

O reteta rapida, menita sa-ti imbete simturile. Zaharul Margaritar, lapte, praf de copt, ciocolata rasa, unt, faina si oua, ingredientele-cheie ale unei specialitati americane. Excellent!

Cuptorul la 200 grade cca 5-8 min. Topeste margarina si amesteca cu laptele. Adauga zaharul, oul si sarea. Amesteca voios. Adauga praf de copt, zahar vanilat si faina. Din nou mesteca voios. Iar ultimul pas delicios - pune ciocolata in fiecare forma

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise