Amestecam faina cu praful de copt,parmezanul ,sare si piper;
Separat amestecam ingredientele lichide:oul,laptele,untul topit,
Separat taiem cubulete crenvustii,si cascavalul;
Amestecam compozitia lichida cu faina,amestecam usor nu mai mult de 3-4 ture,adaugam crenvustii si cascavalul;
Luam formele de muffins le ungem cu unt sau ulei ,presaram pesmet,in modul acesta nu se lipesc de forme,umplem formele 3/4;Deasupra putem orna cu pinoli faramati sau in cazul meu cu fistic faramitat,introducem in cuptorul cald 180°C timp de 25 minute;
OBS: nu deschidem cuptorul pana la sfarsitul coacerii;
Ingredientele se amesteca cat mai putin posibil;

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii