Ouale intregi le mixam cu zaharul pana devin o crema;
Iaurtul il amestecam cu uleiul,faina cu praful de copt;
Amestecam ouale batute cu iaurtul amestecat cu ulei,incorporam faina;
Pregtaim formele de muffins captusite cu hartie speciala de muffins sau pur si simplu cu hartie de cuptor,turnam o lingura de compozitie,o lingurita de gem si din ou o lingura de compozitie;
Introducem in cuptorul cald 180°C timp de 18-20 minute,pana la colorare!
Se pot pudra cu zahar,sau cu alune macinate(in cazul meu)
Simple si bune pentru o gustare sanatoasa!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii