Se amesteca toate ingredientele. Cosuletele de hartie seaseaza unaul langa altul in tava si se umplu pana la jumatate cu compozitia obtinuta. Daca vreti sa le adaugati (tip umplutura) gem sau ciocolata, nuci etc, faceti-o dupa ce ati pus comp. in cosulete. Se dau la cuptorul incins timp de 1/2 de ora sau pana devin roze pe deasupra.
Pt.glazura, bateti albusul spuma si adaugati zaharul incet incet pana devine totul o pasta, la urma adaugati zeama de lamaie si colorantul alimentar. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii