In blender se pune pesmetul si 2 linguri de apa rece amestecind sa devina un piure (daca mai e nevoie mai adaugati apa).
Se adauga ardeii copti, ceapa si uleiul amestecind. Se adauga si nucile si boiaua de ardei si daca mai e nevoie ulei.
Trebuie sa arate ca o pasta potrivit de moale.
Se pune intr-un vas adinc alaturi servindu-se morcov si telina bastonase sau piine pita prajita si taiata.
Este bun si ca sos pentru kebab.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii