Dovleceii si vinetele necuratate de coaja se presara cu putina sare si condimente si se lasa acoperite cu o greutate sa se scurga de zeama. Se scurg dupa care se trag putin in tigaie sa se inmoaie, se pot pune si pe gratar. Calim usturoiul zdrobit cu lama unui cutin impreuna cu dafin si coriandru. Adaugam ceapa tocata marunt si dupa ce am calit-o bine continuam cu morcovul si apoi carnea. Adaugam piper, cimbru si busuioc. Urmeaza rosiile mixate si dupa 5 minute punem vinul. Potrivim de sare, boia si curry. Adaugam restul de condimente dupa gust, bulionul si lasam sa scada bine. Asezam intr-o tava: un rand dovlecei, 1/2 din carne, branza, vinete, restul de carne, dovlecei si iar branza. Acoperim cu folie si dam 60 min la 200 de grade. Dupa 30 de minute inlaturam folia si lasam sa se rumeneasca frumos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii