Se curata cartofii si se taie rondele, dupa care se calesc. Se tin pe foc intr-atit incit sa se aureasca nu sa se prajeasca. Se taie ceapa marunt dar nu foarte si se pune la calit. Dupa ce s-a calit se adauga sosul de rosii si se lasa si el sa fiarba cca 10 minute. Se da jos ceapa de pe foc si se adauga carnea, piperul, un vf.sare si vegeta dupa gust. Se aseaza intr-o tava dreptunghiulara un rind de cartofi, unul de carne, unul de cartofi, unul de carne si ultimul rind de cartofi. Separat bati ouale intregi cu mixerul si adaugi smintina, apoi torni totul in tava. Dai la cuptor la foc mediu pentru cca 40 min. Se serveste cu acrituri. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii