autor:

PrincessMyss

» » Aperitive

Musaca de cartofi cu carne

Autor: PrincessMyss (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PrincessMyss (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 august 2009

Ingrediente
200 g. carne de vita, 40 ml. ulei, 300 g. cartofi, 10 g. faina, un ou, 15-20 g. smantana, 10 g. verdeata, 4-5 g. sare, 100 g. sos de rosii.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Se trece carnea prin masina de tocat si apoi se inabusa circa 30 de minute in ulei cu sare si cu verdeata tocata marunt, pana scade complet lichidul.

Separat, cartofii se fierb in coaja, se curata, se taie felii si se asaza intr-o tava, alternand un rand de cartofi cu unul de carne inabusita. Peste musaca se adauga sucul de rosii, apoi i se da fata cu un aluat subtire, pregatit din faina, smanatana si ou, care se intinde pe suprafata mancarii.

Se introduce tava (cratita) in cuptor, unde se lasa pana cand cartofii se inmoaie bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Musaca de cartofi cu carne de curcan

Musaca de cartofi cu carne de curcan

Am tocat cepele marunt si le-am pus la calit in ulei de masline iar cand au capatat o culoare usor

3 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Musaca de cartofi cu carne macinata

Musaca de cartofi cu carne macinata

Cartofii se curata de coaja si se fierb in apa cu sare 20 de minute. Ceapa se taie marunt si se

12 voturi    9 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 200 g. carne de vita
  • 40 ml. ulei
  • 300 g. cartofi
  • 10 g. faina
  • un ou
  • 15-20 g. smantana
  • 10 g. verdeata
  • 4-5 g. sare
  • 100 g. sos de rosii.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Piept de pui cu sunca si cascaval ( Cordon Bleu )