Se spala cartofii si se pun la fiert. Se curata ceapa si morcovii si se dau pe razatoare. Se taie ciupercile marunt. Se pune uleiul la incins, se calesc ceapa si morcoii, apoi se adauga ciupercile si se lasa sa fiarba. Se adauga apa daca este necesar. Apoi se lasa sa se raceasca si se dau pe masina de tocat. Se adauga bulionul, patrunjelul, mararul, sare si piper dupa gust. Se curata cartofii fierti si se taie felii.
Se unge o tava cu unt si se aseaza jumatate din cartofii, apoi amestecul de ciuperci si cealalta jumatate de cartofi. Deasupra se pune 1 lingura de bulion dizolvata intr-o cana de apa si verdeata tocata marunt. Se da la cuptor 30 de minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii