autor:

zana b.

» » Retete vegetariene

Musaca de dovlecei cu cas si rosii

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 noiembrie 2009

Ingrediente
500g dovlecei, rosii,300g cas,ulei,1 lingura unt, linguri pesmet,sare

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Dovleceii si rosiile se taie feli;\'feliile de dovlecei se prajesc in ulei dupa ce au fost sarate si lasate la scurs.
Casul se taie si el felii.
Se unge un vas de Jena cu unt,se presara cu pesmet si se asaza straturi de felii dovlecei,de rosii si de cas pana ingredientele se termina.Fiecare strat se presara cu sare si oregano.
Se stropeste musacaua cu ulei,se acopera vasul cu folie de aluminiu si se da la cuptor cca 25 minute.Se scoate folia si se mai tine la cuptor inca 5 minute.Se serveste taiata in cuburi mari.
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de dovlecei cu cas si rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Kushari (reteta de post)

Kushari (reteta de post)

Kushari este o reteta vegetariana egipteana, delicioasa, compusa din linte verde, paste si orez,

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete vegetariene
FASOLE VERDE SCAZUTA

FASOLE VERDE SCAZUTA

Am fiert fasolea spalata bine cu un pic de sare. Separat intr-o cratita am calit putin la foc mare

31 voturi    3 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 decembrie 2009

    Cred ca este delicioasa

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • 500g dovlecei, rosii,300g cas,ulei,1 lingura unt, linguri pesmet,sare

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Cred ca este delicioasa

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Arpacasul se spala in 9 ape, apoi se da la fiert cu cele 3 cani de apa si cu sarea. Se fierbe amestecand foarte

25 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Se pun doua oale cu apa la fiert. Intre timp, intr-un vas se amesteca branza de vaci cu grisul,

11 voturi    7 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje
Soia in crusta de pesmet si susan