autor:

zana b.

» » Retete vegetariene

Musaca de dovlecei cu cas si rosii

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 noiembrie 2009

Ingrediente
500g dovlecei, rosii,300g cas,ulei,1 lingura unt, linguri pesmet,sare

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Dovleceii si rosiile se taie feli;\'feliile de dovlecei se prajesc in ulei dupa ce au fost sarate si lasate la scurs.
Casul se taie si el felii.
Se unge un vas de Jena cu unt,se presara cu pesmet si se asaza straturi de felii dovlecei,de rosii si de cas pana ingredientele se termina.Fiecare strat se presara cu sare si oregano.
Se stropeste musacaua cu ulei,se acopera vasul cu folie de aluminiu si se da la cuptor cca 25 minute.Se scoate folia si se mai tine la cuptor inca 5 minute.Se serveste taiata in cuburi mari.
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de dovlecei cu cas si rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Fasole cu sos de ardei copti

Fasole cu sos de ardei copti

Calim ceapa, adaugam ardeii copti taiati in cuburi,zarzavatul,sosul iute, apoi fasolea.Condimentam,adaugam

20 voturi    9 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Fasole verde cu ciuperci

Fasole verde cu ciuperci

Ceapa se curata si se taie marunt apoi se caleste in putin ulei.Adaugam ciupercile si pasta de gogosari,

6 voturi    5 comentarii
50 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 decembrie 2009

    Cred ca este delicioasa

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • 500g dovlecei, rosii,300g cas,ulei,1 lingura unt, linguri pesmet,sare

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Cred ca este delicioasa

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Castraveti bulgaresti Castraveti bulgaresti

Se spala castravetii proaspeti care trebuie sa fie neloviti si foarte tari, micuti si subtiri, apoi li se indeparteaza capetele si se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Frunze de vita oparite Frunze de vita oparite

Frunzele tinere de vita se spala dupa ce le-au fost indepartate coditele. Se pun cca.2 l de apa la fiert cu o lingura de sare. Cand

0 voturi    0 comentarii
30 min
Bucate la borcan
Pizza de post