Musaca de post

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Musaca de post

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 2 pungi soia marunta
  • 2 cepe uscate
  • 3 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi patrunjel
  • 2 legaturi marar
  • 5 linguri bulion
  • 1 ceasca ulei
  • sare,piper

Mod de preparare

Curatam cartofi si ai punem la fiert,punem si soia la fiert si o lasam sa fiarba cat scrie pe ambalaj 15-20 minute,dupa ce a fiert o punem in strecuratoare la scurs.

Cartofi fierti ai pisam ca pentru piure,dupaceia curatam cele doua cepe uscate le taiem marunt si le calim intr-o tigaie,punem soia scursa intr-un castron peste care adaugam ceapa calita,ceapa verde taiata marunt,mararu si patrunjelu,adaugam sare si piper dupa gust,apoi le amestecam bine.

Intr-o tava punem putin ulei sa o ungem,adaugam jumatate din cartofi facuti piure peste care turnam soia amestecata cu toate,apoi punem si cealalta jumatate de cartofi,apoi facem putin sos din cele 5 linguri de bulion si apa si le turnam peste toata musacaua,o bagam la cuptor 30 minute,putem adauga la sfarsit patrunjel taiat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise